Jom...

Tuesday, November 15, 2011

::Gathering member x-TI Penang::

Berbaloi ...

3 hari 2 malam, jumpa kawan kawan lama.

Tak ada langsung gambar yang aku ada. Bapak miskin aku sebab seketul kamera pun tak dapat beli. Hp pun sekadar untuk buat call dan sms. tiada kamera langsung...

Sebahagian X-TI Penang yang hadir. Walaupun tak ramai (asalnya, semua nak datang tapi mengenselkan diri di saat akhir sebab ada hal). Ada hal secara berjemaah gamaknya. kebetulan barangkali.

Betul kata kawan aku nan sorang itu. Katanya kita cuma merancang, tuhan yang menentukan.


Ada banyak jugak gambar aku dan anak-anak. Ehsan kamera kawan kawan..hehehe..

Lupa nak bagitahu. Event ni kami buat di Paradise hotel. Penang.(tapi gambar kat atas ni, masa dinner BBQ di Telekom punya tempat...)

Puas mandi, anak-anak aku....

Bagi aku, kepuasan berjumpa-jumpa kawan-kawan lama (26 tahun ) yang lama dah tak jumpa adalah sangat puas dari segala puas puas yang ada.

Paling puas, bersembang. Semmmmmmbang!!. Dah tak ingat apa topik dah. Bercampur baur. Dari hal sekolah, hal politik, ekonomi, sampailah hal hal penyakit kencing manis, darah tinggi dan batu karang.


...bersambung.

.

8 comments:

tasekM said...

pasai pa nampak makin hensem nih...?


:D.

Twinkle said...

memang makin hensem dia skang ni...hihihi

Cikgooden said...

Tasek:..terima kasih..


Twinkle: terima kasih...my dear.


(jari mengembang, takleh menaip dah..)..hahahaha

Nizam.Ariff said...

janggut mengancam jiwa-jiwa wanita...

a.samad jaafar said...

aku dengo..reunion UKM tu pun tak dapat sambutan.. kamu pun tak join kan.. tapi 20hb ni awie bawak anak beranak ke perak..kalau nak jumpa boleh la woii..

SAyA said...

Salam.
Amvoiii TasekM ...
Kemain comment. Haha.

Unknown said...

Salam. Saya wakil dari SMT Tunku Abdul Rahman Putra ingin memaklumkan bahawa pihak sekolah dalam usaha untuk menjejaki kembali bekas-bekas pelajar TI Penang untuk di kumpul maklumat. Sehubungan dengan itu, mohon berikan maklumat tuan ke tipenang2u@gmail.com. Tuan boleh layari laman web rasmi sekolah www.tipenang.com, twitter di : TIPENANG, dan facebook di : SMT TAR PUTra.

Terima kasih. Mohon dihebahkan.

PAK JUNAIDI said...

SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA