Jom...

Friday, April 29, 2011

Akhirnya...

...Aku dapat juga surat panggilan untuk viva aku. [yang aku tunggu sejak bulan Nov tahun 2010]
gila bangang punya lama penantian aku....

Viva?....

Bukan kereta perodua itu, tapi...

peperiksaan lisan...

Ya...Lisan..

[ayat ini yang buat aku gerun....]

Saudara/i adalah diminta menghadiri peperiksaan lisan tersebut bagi mempertahankan tesis saudara/i...










...

er...peperiksaan lisan ni takde A, B, C, D, eks?....

Aku dah gabra....


Cis..lama tidak mengapdate blog...skill menulis entri sudah terbang dari badan dibawa angin. Semuanya terjadi gara gara aku bergiat cergas dalam arena perFBian.

Cam tak guna betul FB tu kan, kan kan kan...hehehee

Ayat aku sudah semakin pendek, rengkas dan sedikit serupa dejeiii....


kemaskini:

Sedang bergelutan dengan segala jenis fail dan bahan yang berselerak di sana sini. Membuat persediaan untuk Peperiksaan Lisan<----rupanya aku nak masuk Exam>...hmmm..patutlah gabra semacam...

7 comments:

Aku said...

'mempertahankan'..? hahaha
Tak payah nak tahan-tahan la, bro.

Kalau roboh kota Melaka, papan di Jawa hamba sanggup bawakan...


errr.... aku selasa depan.
Tapi aku buat-buat tak reti je... tak buat apa-apa pun lagi. Sebab tak tau nak sedia macam mana.

Twinkle said...

Viva forever......good luck < boleh wish cengini tak?...

ashley said...

Aku,
macam terer jer ko!!!!haha
.
.
.
cikgooden,
gud luck!

Cikgooden said...

Aku:

sebenonya aku pun tak tahu nak "mempertahankan" ikut celah mana ni...


Twinkle:

bolehhh...Trima kasih


Kak hida:

terima kasih...

iina said...

All the best ;)

tasekM said...

good luck bebeh.

Aku said...

Aku dah lepas... tadi.

Hahahaa.....