Jom...

Sunday, March 28, 2010

LAMA TAK MASUK...

Ni tajuk post ni macam besa-besa mukaddimah cam orang lain la jugak.

Betul..dah lama tak menjenguk blog sendiri. Apatah lagi Blog kawan-kawan....tak menjeling langsung la....

Banyak perkara yang dah berlaku semenjak dua tiga menjak....Kalut!

Kalut terhadap pekara dan benda yang tidak sepatutnya menjadi kalut jika ikut kata Mahathir dulu....tapi Ntah!....sebab aku bukan undi dia dulu, tak ada sebab aku nak ikut cara dia...

kepada member Ex-Ti......apa la..plan korang la ni....Haram sebesar kuman aku tak tahu, apa cerita....

Sound2 la....

Ok....aku ada kerja...nanti aku tulis lain...(baca: nanti ke tahun depan, tak pasti lagi...)


*

5 comments:

Yunus Badawi said...

Salam.

Kalau tak dpt selalu, sekali sekala pun jadilah tinggalkan kabar. Rindu jugak nak dengar citer ko ni.

Tengok malam2 buta pun aku singgah tempat ko bila nampak ada n3 baru.

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

en YB:
ya la...memasing sebok...bila2 lapang...nanti kita berkhabaran melalui n3....

ashley said...

ye ker kaluuuut..macam aku nak percaya!! ha ha ha

Twinkle said...

kalut?...jangan buat diri tu kalut...kena cool..relaxssss....

Mak Su said...

sibuk sokmo cikgooden :)