Jom...

Tuesday, August 18, 2009

demam...

Hai...

saya Nurul Khairina

saya Nurul Izzah

kami anak cikgooden...

baba cakap dia tak sehat..tak larat nak update blog..
baba dah pegi klinik...nasib baik bukan H1N1
baba demam biasa ja..

.
.
.
.
.
kt
rrrt..tteett. tett...



*

18 comments:

NaqeebLukhman said...

comey2 anak cikgoo huhuhuhu


errr pi klinik tu doktor ada inject tak? hahahahahaa


semoga lekas sembuh.... :)

xiiinam said...

Meh tengok dahi meh...

Hmmmmm...
Panas badan dia....

julietchun said...

pasni buleh ler anak2 tolong hapdate kalo babanya malas,hehehe.

wakara said...

budak-budak tu nak buleh adik lagi kut..

ashley said...

.....tiba tiba BABA bersin..
.
.
.
.
.
HACCCCCHOOOOOOOOOOMMM..
.
.
.
.
.
.
Gegar satu dunia!!
.
.
.
ha ha ha
semoga baik baik aja BABA kami...

sekian.

Chekgu BaniHassim said...

baba malu nk tayang muke yg demam...
anak2 jadi mangsa...
hehe

get well soon CO...

iina said...

demam nak pose ke.. demam nak raya.. atau demam nak exam hehehe.. selamat berpose dan beraye ;) nnti kim salam kat baba ya

KAMALIA said...

Moga cepat senbuh na....jangan lupa makan ubat dan rehat secukupnya. Jangan minum air Reverse osmosis, Minum air mineral. Banyakkan makan buah dan sayur. take care

Anonymous said...

Ni pak yang tulih ke anak yang tulih ni hahaha!

Hang demam ka cikgu,nanti kak hantaq bubuq kacang (beli)

Aku malas masak hehe..


Water Lily

Nizam.Ariff said...

Demam dah melata-lata...

Walau pun demam biasa-biasa, takut jadi luar dari biasa lak ...

Moga dijauhkan.

Semoga cepat sembuh...

kakpah said...

suruh baba rajin2 makan ubat

lupekanje said...

ala..siannya baba kamu tu...smoga baba tu cepat sembuhh...rajin2 makan ubat...dan jangan isap gokok. Tak baek untuk kesihatan ..k..

ladylikeme said...

oo....ini rupenyer anak2 cikgooden...

hmm...dah besar2 dan comel2 yerkk

auntie..ada nak bagitau sesuatu...

tapi tunggulah kamu besar sikit yerk...

sekarang blajer dulu rajin2 yerkk

tasikmerah said...

kot2 ko ngandung den?

:P

ku tak sempurna said...

baba tak sihat lagi ke ni??

.
.
.
.


adik je la apdet kan... :D

sf said...

ingat tadi hang yang demam, kalau hang demam hari pertama puasa, sajalah tu ... hehehe..selamat menyambut puasa dan moga diberkati hidup kita semua insyallah.

olexsis8288 said...

SALAM...
SEMOGA DAH SIHAT

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網