Jom...

Thursday, July 2, 2009

terlebih X-plore...

*

Dua beradik ni dah mula berjinak-jinak dengan komputer. Separuh nyawa laptop mama dan baba di henyak mereka. Asal tinggal ja, terus melekat...



Ada sekali aku Check, Apa dorang dah buat. Nampak suka sangat. Rupanya dorang menerai Cyber link Youcam...snap gambar sendiri...Ntah macam mana, terlebih x-Plore agaknya, aku jumpa Clip ni..





Hai...macam-macam...Nak kena pantau kerja dorang ni. Nak kena tengok-tengok jugak apa yang dorang dah buat. Jgn buat perkara yang mengarut-Carut je dah....Dah mula takut,aku.


17 comments:

AZANI said...

huih..sorang satu...gaya dah ada...he he..tah tah dah ada blog sendiri tak?

kakpah said...

haha kena pantu tu cikgu. pakcik gugel tu banyak benda tak senonoh dia simpan. tesalah mintak je kang ntah hape-hape dia bagi.
.
.
tempoyak ada tak..wakaka..

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

AZANI:
belum diajar...

KAKPAH:
tempoyak?..Nak ke tak nak?

Nizam.Ariff said...

Wuih... gambar tu buleh masuk surat khabar: ' Ruang dari dimensi ke-5 telah ditemui'

Seorang kanak-kanak telah tanpa sengaja berjaya masuk ke dimensi ke-5, herotan pada gambar itu membuktikan kewujudan dimensi tersebut

Tiniedia said...

Uishh, comelnyer video tue...bagus lah tue cikgu..tue tandanya budak2 tue cepat belajar..budak zaman IT..cuma kena pantau lebih lah..maklumlah internet tue pembuka minda dan juga perosak minda...

ladylikeme said...

besalah budak2 zaman sekarang.....xmain dah galah panjang ker..teng2 ker....

julietchun said...

rasanya dorang dah facebook tu,kekeke.

Water Lily said...

Hmmm..anak bapak la katakan. tak lama lagi buka blog. ntah2 dah ada fb dan friendster hehe..


ps: bila balik Bangi?

Mak Su said...

hihihi, kelakor :)

ashley said...

Jangan sampai depa ketagih, lepas tu terabai pelajaran sudah laaa..

tasikmerah said...

hang tak balik bangi lg den...?

NaqeebLukhman said...

errr cikgu den takut anak2 silap surf internet ker takut anak2 jumpa file sulit dalam simpanan peribadi heheheheheee.....

jgn tak tahu... budak2 sekang lebih terer dari org tua huhuhu

xiiinam said...
This comment has been removed by the author.
Princess Liyana said...

HI HI HI..tergelak2 yana tgk..alaahai..memang kena pantau...heeee

Safiya said...

BIASALAH ... ANAK SAYA PUN LEBIH KURANG ... DIA NYE PINTERR IT SEMUA DALAM POKET DIA KO... LAPTOP N DESKTOP KAT UMA ANAK SAYA YANG GODAM... JAP TUKAR JAP TUKAR HAI NASIB BAIK MAK BAPAK DIA X JADI HULK ..

S.YanaZ said...

Hah...fesbuk ada tak?
Kalo ada nk add nih.


:]]]

wakaradesign said...

patut jugak kalo anak-anak pantau apa yang mak ayah dia buat dengan laptop tu..:-)