Jom...

Friday, July 31, 2009

suko sama suko...

*
Kawan aku...budak nogori ada bercerita. Kisah pesan bapaknya kepada dia. Antara pesanan bapaknya, yang dia masih ingat...

Jang,

Jangan ko mencuri..melainkan ko terpakso...

Jangan ko tinggal sembahyang..melainkan ko lupo...

Jangan ko kaco bini orang...Melainkan suko sama suko..


he he...



*

21 comments:

xiiinam said...

Ketiga-tiga tu alasan nak kena cepuk tu......


Teutama yang ke tiga tu....


Na'uzubillah...

julietchun said...

kaco anak dara orang buleh,kekekeke. saya bukan sengaja tinggal solat tapi selalu terlupo, buleh ko? eheheheeh

kakpah said...

wei..wei.. cubo kau kobakan kek akak ni budak nogori tu kek mano kampung e. akak nak bagi dio solopuk.

lupekanje said...

banyak pandai bapak budak negeri tu...
ni mesti keturunan jer negori..tpi tak duduk negori.. punyer la brutel nyer nasihat....

iina said...

wehh nie carik pasal nie.. kalau bujang samo daro takpo.. dudo sama jando pun ok laei.. nie bini org.. mmg nak kono sosah nie

azlanlin said...

Aku suko yang ketigo tuuu.. hehehhe.

Nak buek camno, kalu suko sama suko..

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

ha ha ha...

aku tau n3 mesti aku kena punya..

ramai org nogori ekk..

CIKLAH:
ya la....na'uzubillah..tapi ada kes jadi macam ni...suko samo suko..nak wat camno..

JULIETCHUN:
terlupo kiro camno?...

KAKPAH:
ha ha ha.....mano la eden tahu...

ACIK:
entah la....lawak apo dia bagi eden ntah....eden suko donga eee.

IINA:
kalu dah suko samo suko..camno?...ado kes cenggini...

LAN:
ko memang..ha ha ha..

NaqeebLukhman said...

errr... kalau dah suka... hmmmmmmm rembat jer heheheee

AZANI said...

bahayo tu jang...

Safiya said...

suka sama suka ke... sayang menyayangi ke pada aku tak menjadi hal asalkan ingat family 1st...
yang tu yang aku rasa banyak orang kantoi...

"Orang Jelai" said...

memang lah seronok kalo bini oghang suko kat kito..kalo bini kita suko kat oghang camno lak din oiii...alamat kalo nak makan masak lomak cili api kena pegi sawik kona lar jawabnyo...

Yunus Badawi said...

nasihat sesat ni. tapi 'bergeliga' jugak bapa budak ini hehehe

Chekgu BaniHassim said...

boleh ke kacau bini org??
nayo lobam nnti bijik mato ekao!

Shifu67 said...

woii... woii... ko suka bini sapo nii.... ko jangan pakai tembak jeee?

tu ciklah dah dah warning tu

azza_irah said...

wahh...terkesima aku baca entry nih..
g bangi lupo tepeng eh jang...

tasikmerah said...

kah kah kah...

den, kito kan suko samo suko!

kah kah kah...


:p

tasikmerah said...

kak ina, aku melawak ok! ha ha.


.

ashley said...

Tm,
ekau la yang suko sama suko tu ek?
urut dado den..

psssstt..
hari ini aku dapat word verification kat tempat cikgooden ni "bullicit"..
mano la Tijah tak ngamuk pepagi hari..
ha ha ha ha

KAKTINY said...

entri yg sememangnya mengundang 'cepukan' dan 'bebelan'.. nak nak plak dari bini-bini orang..

warghkahkahkah...

Tiniedia said...

Hahhaha, siot jer...

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網