Jom...

Tuesday, June 16, 2009

Akhirnya...cuti aku pun dah nak habis.

*

Tadi dapat mesej kawan sekuliah. Katanya result dah keluar. Bergegas aku mencari laptop. Kasi On kan dia. Kemudian, cucuk kabel modem strimik yang diwar-warkan laju macam kilat itu. Bila ter'konek', terus bukak laman web UKM...

Hasilnya, keluar yang ni...



Alhamdulillah.

Selamat satu bab..ada 3 bab lagi...harap-harap aku masih ada saki baki semangat yang dulu untuk terus 'mengtenggggggggggg'...

Jangan di tanya kenapa background dah jadi hitam. Sengaja aku hitamkan. Aku Meraikan kegembiraan ini dalam gelap...bersama seseorang.








*

14 comments:

tchersally said...

Biar Sally org pertama mengucapkan tahniah!!!
psttt..jgn lupa buat sujud syukur...
mengtenggg jgn tak mengtenggg..

AZANI said...

saya pula yang kedua cikgu.
tahniah, syabas,teruskan.

Nizam.Ariff said...

Weh, buat apa score-score, buat pening kepala je...
Ala kadar je dah la, janji cukup cukup makan... hahaha

Eh, aku rasa macam pernah dengar la nasihat tu minggu lepas, dari sape yek? Hahhahaha..

julietchun said...

Tahniah dan selamat kembali menyedut asap dan jerebu kolumpo,kekekke. Saya tak paham, kenapa cikgu raikan dalam gelap?

Nia Arissa said...

heee..kita pun nak juga say tahniah!!.. dlm gelap... alamak... ni yg susah ni... lampu!!!... kasi terang sikit...

ku tak sempurna said...

harapnya lepas ni terus mengggggtenngggggggg....

ashley said...

Ngeh ngeh..
kasi mentengggg!!

Kalau 4 flat boleh taboh gendang Selumbar Emas tu kuat kuat lagi!!

Tahniah..untuk sem ini.

Water Lily said...

Taniah ler cikgu. Aku tak pernah dapat macam tu. Jeleess ni haha!

iina said...

tahniah.. teruskan usaha ;)

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

kepada semua kawan2 aku kat atas ni...
sally, azani,Nizam (macho),Julietchun,Nia Arissa, KTS, Ashley(kak hida),Waterlily(mar), IIna (cikgu cool)...

terima kasih di atas galakn dan kata kata semangat kalian. Aku kenang selalu, walaupun tak pernah ketemu..

Salam...

NaqeebLukhman said...

hidup cikgooden! congrats...
cikgooden mmg hebat! err

apa lagi yer... teruskan perjuangan!

tasikmerah said...

hang mmg tera la den.......!

tahniah. tahniah.


.

KAKTINY said...

Alhamdulillah cikgu...

TAHNIAH...

wah.. cam sama jer result kita... hehehheeee....

First sem lagi dh belajar research method eh?... oklah tuh...

dh leh start cari bahan dan karang Bab 1, 2 dan 3 lah yer...

if only... said...

tahniah....ada gak teringat zaman belajar kat cafe kamsis D..dengan sapa ek masa tu? huhu