Jom...

Friday, May 29, 2009

Walaupun sibuk, aku berusaha mencelah masa meng'up-date' N3 ...

*
sekiranya anda menggunakan komputer riba (note book atau laptop, atau sebagainya...). Jangan lurus bendul. Walaupun namanya komputer riba, tapi jangan sesekali guna ia di atas riba...

. aduuss...ia cukup memanaskkaannnn......(masak beb!)

*

14 comments:

wakaradesign said...

Adakah ianya membabitkan orang pompuan sekali dalam kes ini?

lupekanje said...

ye...telah menjlnkan tugas menghapdet blog nmpaknya..

TMFH said...

kalau dah masak tu jgn letak atas riba lagi... alih ke atas perut pulak har har har

ku tak sempurna said...

keh keh keh..

apa yg masak??

kakpah said...

haha.. aku taruk atas bantal. Kurang panas

iina said...

bagus tuh.. leh wat bbq.. sodapppp

Nizam.Ariff said...

Cis!
Gua memang terkena beb!
Gua tengah rehat kat depan kereta di parking lot R&R arah selatan. Boring tunggu satu kereta lagi, gua duduk kat tebing batu, gua bukak laptop. Atas riba gua.... gua surf pakai berukband yang rosak, kini dah ok... splugg tak kuat la...

Yunus Badawi said...

jadi ko punya dah masaklah? nak buat mcmana kalau dah jadi lagu tu? hehehe

Safiya said...

panas x semestinya masak seh. kalau masak sgt ilang plak khasiat yang kaya tuuuuuu. bagus juga perkongsian ilmu ni, wlaupun semua umat manusia dah tau rasanya.

AZANI said...

manalak komen aku tadik?

Brahimnyior said...

Kihkihkihkihh,... Tapi memang tak 'baik' meletakkan laptop di riba. Untuk jangka panjang, memberi kesan tak baik kepada diri.

Shifu67 said...

aku pakai netbook... hehehe

agak2nya boleh buat alat nak dera anak atau org gaji dak?

Anonymous said...

Dah balik dari ROM...?

S.YanaZ

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

WAKARA:
ya, sangat berbabit jugak!...bergantung pada tahap motivasi dan keprihatinan yang tinggi...(faham ke dak ni?.)

ACIK:
tugas tetap tugas, walau diri masih berhempas pulas dengan macam2 benda ...

TMFH:
nanti masak pulak perut...camna pulak?..

KTS:
apa yang masak?..nak aku detailkan lagi...takyah la gamaknya, yer..

KAKPAH:
ya la..bila lapik bantal...dia jungkit skit, tinggi skit kan..

IINA:
BBq..?..waduhh...

NIZAM:
ada rasa pa pa tak?...aku skang dah mula rasa apa apa la!..

YB:
masak suku ja..ha ha ha..nak buat macam mana hah?..

SAFIYA:
apa rasa ...saya seorang umat yg tak tahu apa rasa..apa rasanyaa?..haih..

AZANI:
apa komen ko?...ni mesti ada pa pa nih..ha ha ha.

BRAHIM:
ko ada rasa pa pa jugak ka?..ha ha ha..

SHIFU:
netbook?..aku tak tahu la...buleh kut..ha ha ha.

S.YANAZ:
belum.....ni masih gelong lagi..