Jom...

Tuesday, May 12, 2009

Siti...

*
Siti…

Kau sudah berubah sekarang ni. Jika dulu, kau amat aku benci. Namun sekarang rupa mu membuatkan aku separa gila. Hilang pertimbangan. Punggung mu semakin pejal. Menyungkit. Perghhhh!...buat aku berdebar-debar. Mata mu juga semakin galak. Di alis celak tebal.

Dada?...Cakap pun tak guna. Dadamu bikin aku termimpi-mimpi. Buat aku berpaling dua belas kali. Menancap dadamu membuatkan aku lupa pada dada mu yang dulu. Jika dulu, dadamu agak leper. Leseh!..agak terperuk kedalam. Jika dipegang rasa tak Best!. Namun, berbeza amat sekarang. Lebih mendada. Bahkan ketara lebih menonjol kedepan. Aku suka!.. Bikin mata lelaki membulat. Leleh air. Menitik.

Siti...

Mungkin ada tercatat di luh mahfuz, ada jodoh antara kita. Aku kata mungkin. Jika dulu kau merayu untuk memiliki aku. Aku Bo layan..ha ha ha. Apa kelas kau!... Sekarang sudah sebaliknya pula. Aku pula tergila-gilakanmu. Tercari-cari kelibat jasadmu. Bak kata Haji Yahya, kampong padang Das. “Tak dapat tengok tuan, dapat tengok bumbung rumah pun jadiiii..la”. Begitu dahsyat penangan mu, Siti…

Siti…
Paling ketara aku tergoda pada bodi mu yang banyak berubah. Harap perubahan ini bukan kerana suntikan BOTOK…berdosa. Semakin pejal dan ketat pinggang mu. Ku kira hayunan pinggang mu bikin punggung ku rasa selesa. Aku membayangkan saat-saat indah aku memanjatmu..aku petik kata-kata seorang apek tua, “tatak goyang wooo…!”.

Siti…

Cakap banyak pun tak guna.

Siti, Lu Tunggu. Ada orang mau datang cari sama Lu

Cikgooden: Oh!..City. Apa kau fikir aku nak kawin sama kau?..maap!..aku sudah ada pilihan hati yang lain..ha ha ha!

17 comments:

ashley said...

he he he..mula aku ingat CIK Ti..

musafirlalu said...

dengar khabar perodua punya MPV lagi mengancam... badan besar, cute dan seksi lagi hehehehee

Nizam.Ariff said...

Talak goyang wooo.
Talak bising munye!
Hahahahaa...

Yunus Badawi said...

air dah naik ke kepala ke cikgooden? hehehe

aku dah ada siti kat rumah ni. kalah ciri2 yg ko cakap tu. serius. isteri aku nama siti hehehe

azza_irah said...

ehehh...baca perkataan pertma pun den dah tau...eheheh

Safiya said...

start baca jerk dlm ati aku berkata "dasar lelaki" last baca aku nak mintak maaf lah. aku betul-betul salah sangkaaaa bole gitu.... sukahati aku

xiiinam said...

Siapalaaaaah SITI yang malang itu...



Hikk..hik..hik..

kakpah said...

cekgoo.. telopong aku jap

lupekanje said...

cikgooooooooo..
klu beli city ni, bawakla acik roung putajaya yek..heheh

iina said...

siti payung xnak tunggu ke? hehehe kena pakai payung time nie.. asyik ujan jek ;)

Jangan kata benci.. nanti sayang gila.. jangan kata tak nak.. nanti tergila-gila ahaksss

Princess Liyana said...

ha ha ha..description nyer igt..P...hahaha ;P

Nakal ek ;)huhu apa lg,g la rembat satu Siti ;P

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

Ashley:
ha ha ha...

Musafr:
Dah tgk....boleh la tahan..

Nizam:
.ha ha ha..

Yb:
ha ha ha...air nai kepala...er yg siti tak dapat komen la..

Azza:
ha ha ha...

Safiya:
ha ha ha...gitu la yer..

CkLah:
Ntah, tak tahu la sapa..ha ha ha..

KakPah:
Ha tu mula la kata aku macam2 tu, haih..ha ha ha..

Acik:
Boleh......ha ha ha.

iina:
he he he....tak kut..tadak duit la..

Liyana:
ha ha ha....duit tak cukuuuuup!..

Mak Su said...

i like siti too

S.YanaZ said...

"Menancap dadamu membuatkan aku lupa pd dadamu yg dulu. Jika dulu, dadamu agak leper..."

Amvoiiiiii!!!

tasikmerah said...

bila pulak city tu berdada2 nih...?

:p

Anonymous said...

Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike dunk SB shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes
Nike shox shoes

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室