Jom...

Wednesday, May 27, 2009

Calon BN

*


Oleh sebab tiada calon BN di penanti, aku bertekad membirukan Blog aku...

Sebab...
Semuanya menghala ke manik Urai....


...bersambung di manik Urai!


*

16 comments:

tasikmerah said...

Di Penanti ada Mak Minah.

haruan tasek said...

cikgu tak pi manik urai ke?

Brahimnyior said...

Jarang buat entry isu politik, kali ni ada unsur-unsur politik...

Tak jadi calon ke, cikgudeen? BN takde orang tu..

Untung sabut, timbul...

Gemala Kasturi said...

pening aku tgk blog hang yang asik berubah ni laaa ... hehehe

Nizam.Ariff said...

Calon bebas tu nanti kalau menang masuk BN le tu..

julietchun said...

kalo cikgu jadi calon kami blogger ni akan undi,kekekekke.

Shifu67 said...

ko nak jadi calon BN kat Manik Urai ke?....

kakpah said...

Weh, takdo kojo jangan cari kojo. Monambahkan pening kepala hang yang dah memang selalu pening... haha..

AZANI said...

YB Cikgoodem...hmmm..sedap juga nama tu ada match, teruskan cikgu,satu ketika wakil rakyat adalah guru,semoga berhasil.

Nia Arissa said...

ayoyooo..politik ka cikgu...
nanti sakit kopalo pulak...
dah sakit nanti sapo yang susah...
kami jugak... tak dapek nak tngk cikgu update blog...

takdo bondo nak golak2 ...
wkakakaa...

ku tak sempurna said...

errrrkkk...

di sini menunggu di sana menanti lah jawab nya..

hikkkssss...

Mak Su said...

birukan juga ler mata hitam cikgooden

xiiinam said...

Hari ini hari Rabu;
Aku pakai baju biru;



...baju Pandu Puterilah....

aie akaike said...

sokong biru. hah.

lupekanje said...

naper tk de yg nk mencalonkan diri kat penanti?

xiiinam said...

salam ziarah...
bila nak ke TI?
Aku baru jumpa family Shifu...