Jom...

Wednesday, May 20, 2009

bintang binatanggg!





Aku bagi 5 bintang (*****) untuk video ni....maksud aku, utk kerja grafik 3D dia, smooth...berkarekter, walaupun seko tu sangat bermughallazah.

walaupun dah lama ada kat tenet, tapi aku baru ja tengok!

Cikgooden : (aku selalu lambat)

*

14 comments:

Mak Su said...

comelnya, nampak sgt huggable

tasikmerah said...

aku kalau bidio mmg lemah. pc pesen lembab.

ku tak sempurna said...

haaaiiihhh..

sabar jela dgn si mughalazah tu..
hikhikhik

lupekanje said...

kt henpong acik da nk buang dah ni ckgoo..hehe..

Nizam.Ariff said...

Badak tu kontrol macho, nyampah!

Zaidon said...

ye la.. smooth je, saya pun baru tengok ni.

Yunus Badawi said...

Org seni mcm ko nampak dari sudut seni. Aku bab2 tu kureng sikit hehehe

TMFH said...

baru nak tgk dia menari2
dah tak buleh...

*aku try buat katun guna 3dmax sampai sekarang katun jadi keras cam kayu hehehehehee

Mr PenyuBiru said...

tak bleh mentengok aa.

ps: waduh! sorryy bro. lama tak singgah sini.

iina said...

biar lambat asal selamat.. binatang tetap binatang juga kan heheheh takkan jadik manusia lak

julietchun said...

sangat gebusss badak itu.

Tiniedia said...

5 bintang jugak..tapi ni bukan org kite yang buat..bile lah agaknya kite nak dpt bakat2 berkaliber camni...but mcm cite upin n ipin tue pun dah cukup bagus..mmg walaaa lah

Nia Arissa said...

yg penting orang kita ada bakat juga...cuma nak kena gilap je...
sokongan tu lagi penting...

badak tu memang cute... dia menari lembut sebab dia amek kelas menari kot..hi3... agak je la...

ZulDeanz said...

rasanya dah lima tahu dulu cikgu....

terdedah sejak jadi student laa ni...