Jom...

Saturday, April 25, 2009

Siri Tayang gambar anak #1: Berfoya-foya….

Jangan lupa tunggu lagi 10 tahun…


Awas!
Jgn terkejut jika dua bersaudara ini menempa nama di arena permotoran dunia.

He he he….

Aku cukup suka menghabiskan waktu cuti berfoya foya bersama anak aku. Dekat-dekat je…sambil-sambil jalan lepas tution. Sempat jugak la bergambar atas motor depan panggung wayang Taiping Sentral. Pawagam. Tempat biasa kami jika ada kelapangan. Tak kira la cerita apa. Masuk ja. Layann…..

Lepas tution pi makan-makan la, lapaq. Jangan kata depa, aku sendiri pun. Tempat kesukaan adik n kakak. Mana lagi?... Mee hot Plates ...





tak sempat air sampai dah start makan, pastu gaduh la panasss..ha ha ha




Apa la yang best sangat rasa mee tu tak tahu pulak aku. Ada la sekali aku try. Sebab nak tahu tang mana sedap Mee jenis Pinggan Panas nih…

Tahu apa rasa dia..!...Ceh. haram jadah,

Punya la sedap. Patut la dorang selalu mintak makan. Aku pun dah mula ketagihan. Asal ada masa ja mesti singgah sini. Makan. He he he….

Cikgooden: Tak nak bagi tahu kat mana kedai ni…yang tahu dok diam diam. Jgn bising. He he he…

12 comments:

azza_irah said...

tahniah le dah abih exam..cuti panjang la pasni ek..

lupekanje said...

ooohh..coti sudah yer...
selamat bercuti...

Yunus Badawi said...

seronok yg kalau dpt bersama keluarga. tak tergambar dgn kata2. semoga ko bahagia bersama mereka di waktu cuti ko ni.

ku tak sempurna said...

alahaiii...

comel2 nye..
mesti ikut muka mak.. kompem!!

hahahahahahaha

iina said...

alhamdullilah dah sampai kg rupanya.. terlaksanalah hasrat dikepala hehehehe ;)

xiiinam said...

selamat berfoye-foye bersama puteri2 ayu kamu.....dan bonda puteri juga....

jane said...

wah....cikguden,

dah lepak abis ya...
jeles nengok mee hot plate ittew!
saya pun suka banget.
di giant sunway city, selalu kami nyebatnya!!

Yunus Badawi said...

tumapang lalu:

cis kts aku nak tulis mcm tu tapi tak sampai hati.

Mmg anak2 dara ko comel2lah cikgooden

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

ladylikeme said...

erm..rasa mcm tau jek tempat tue kat mana....huhuhuhu

tasikmerah said...

besaq dah no... anak dara hang...

:)


.

tasikmerah said...

cekgu, cuti sekolah yg hang maksudkan tu cuti sekolah budak2 ni ka... cuti sekolah hang...? he he.




.