Jom...

Sunday, October 5, 2008

Raya pertama #1


Mazlina, Khairuddin, Nurul Izzah, Nurul Khairina.

selamat hari raya kepada sahabat-sahabat yang menjengok...

Ni la family aku..ha ha ha

Malam raya... Aku masih di Rumah aku.

Pagi raya.... aku beraya di rumah mak mentua.

Bila tengahari....aku beraya di rumah mak aku pulak.

Bila malam....aku balik rumah aku semula...Tidur.

Indahnya raya...


21 comments:

Nad Eusoff said...

aiseh simple nye entry

dugongsenyum said...

Serba merah! Selamat hari raya.

iina said...

selamat raya cikgu.. saya balik hujung bulan nie.. tak lama dah.. tapi ikut hati maleh nak balik dah

Ungku Nor said...

Salam aidilfitri cikgu.
mintak ampun & maaf atas segala khilaf.

berkenan dgn background gambar.
rumah cikgu ke tu?

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

nad eusoff:
ya...simple. sesimple tunnya..

dugong:
selamat raya jugak..

iina:
la..selamat balik...moga selamat sampai...jgn maleh2 la..

ungku Nor:
salam...maaf juga ku pinta jika terlanjur melawak (dah sah melawak kasaq..ha h aha)
ooo..itu rumah..bapa mentua yg punya ha ha ha..

Shifu67 said...

Wahh... tahun ni semangat merah nampaknya. Tahun ni aku berhari raya lebih banyak atas jalanraya je. Sorry la tak sempat ke kuala kurau. Aku pegi beli pekasam kat Simpang je, dan petangnya balik Kelate semula.

julietchun said...

Hepi family,sedondon gituwww.

whitetulip said...

waduh....maroon, warna kegemaran gue tuh. syahdunya di pagi raya...baguih la rancang perjalanan. Selamat berhari raya sakan na!

tasikmerah said...

psstt... sama la kita. tahun ni merah... hu hu.

ah tok said...

Selamat raya.
Canthek tertarek!



.

Mak Su said...

wah, serba merah tahun ni

tasikmerah said...

cekgu! hamboih. hang mencarut di blog aku no.... nak kena sabit sungguh haih~





:)

:p~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xiiinam751, musafir denganMu said...

Nak handbag strawberry si nurul tu...hu...hu...

p/s: sapa kakak hang? macam dah trace je..

Ryehanna said...

Selamat Hari Raya!!
[blog hopping]

hidayah said...

Ni macamana cikgu..
Dari tahun bila rakyat dok banyak tuu jer..tak de perubahan..

Saya, kalau nak buat baju anak anak sedondon macam isteri dan anak anak cikgooden buat tu, mahu sepapan kain!!

he he he....jangan tak tahu..anak pompuan LAPAN ORANG!!!

smile

kel@mbu said...

raya jgn tak raya... haha!

Serunai Faqir aka SF said...

uish segak hang niii .. hehehe

nordee said...

amboi...anggunya dia anak beranak...ade dua anak dara rupanya cikgooden nih...

mamat khalid said...

henskem cikgudin ni. mcm mustapha maarop!

Superb GURU BaniHassim said...

tahun ni CO nmpk "clean" sket le...
2 tahun lepas nmpk matured...
skg nampak mude sket...

elok laa....
anak pun BARU 2...
takmo tambh lagi ke CO???

kamar hati said...

WAHHHHHH.....MERAHNYA MAK NGAH....HIHIHI....

HAPPY FAMILU.... (",)