Jom...

Tuesday, October 7, 2008

keserasian yang hilang

Hari ni birthday aku rupanya. Aku sendiri pun tak perasan. mampuih la. Dah tua setahun dari tahun lepas. Juga bertambah lagi usia. Tapi otak masih di takuk dulu. ha ha ha. masih di zaman jahiliah.
balik saja dari tempat aku mencari rezeki, aku terus capai laptop. Bukak internet. Aku layanz jer..kakak ngan adik tido...Nak sembang ngan kawan dalam YM, tak nampak pulak lampu kuning bulat kecik tu menyala. tak Online la tu...Atau dia sign in senyap2...tanak kawan mesej dia...ha ha ha.
kalau ada nak jugak tanya pasal raya dia...katanya demam teruk masa raya...
sambil best2 layan tenet...surf sana surf sini...jenjalan wilayah yg tak berapa nak buleh jelajah masa bulan posa...aku terjumpak balik blog Selumbar Emas aku dulu..baghu teringat...aku ada tertekan-tekan dia punya URL..masa nak buat blog camtu-camni ni...Oleh sebab masih nak kekalkan Cikgooden. blogspot aku tukaq URl dulu dengan taktentuhala.
Akaun dulu...google punyer..Yang blog ni yahooo. punya..Aisey..lain akaun ..dia jadi kelam kabut la...Aku dapat pengajaran dan pelajaran. "kalau nak solek blog...jangan buat bulan posa, sebelah siang...otak tak jalan sebab takleh wasap-wasap. nanti..pikir lain tekan lain"...
ni aku link kan balik kat sini blog lama aku...Blog masa tengah kemaruk dan gila memblog. Pukol 3 pagi buleh up-date lagi. Ibarat beruk dapat bunga. Seperti kera kena belacan. Dan bukan laksa, jika tak bubuh belacan. ha ha ha.

BLOG DULU--->http://taktentuhala.blogspot.com/
.

31 comments:

rudy bluehikari said...

cikgu...merahnya tahun niiii~

lupakanje said...

legee ye dah dpt wassap wassap....huhu..

iina said...

Selamat Hari lahir cikgu ye. semoga murah rezeki n panjang umur..

Lepas nie blog mana nk guna nie;)

achik said...

hepi besday cikgooden.. moga panjanu umur murah rezeki..

selamat hari raya.. :)

nordee said...

selamat ulangtahun yang ke....

semoga dirahmati Allah jua..dunia dan akhirat

azza_irah said...

salam lebaran cikgu..
meriah raya..?

ramai ek yg demam masa raya..
termasuk la sy..smggu sblm pose smpai la raya ke 4..

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

rudy:
ya..merah.nampak garang skit. he he he

achik:
tu la...bila ingat cerita achik...ada skit rasa takut..wasap2 tetap wasap gak. la la la ...

iina:
terima kasih. blog camtu-camni je la..selumbar emas tu..kira masuk arkib. ha ha ha.

achik:
selamat hari raya..terima kasih.

nordee:
terima kasih....agak2 hang la..kita sebaya kut.. ha ha ha.

azza:
selamat hari raya jugak..meriah?..cam biaa ja. sama cam tahun2 lepas jugak.

Rashid said...

CIKGOODEN,
masih tak terlambat.. selamat hari lahir. Moga kekal macho & bahagia bersama keluarga tersayang..

Nad Eusoff said...

epi besday cikgoo

Sufi Idany said...

Salam Ta'aruf... maaf menyapa.
Selamat Ulang Tahun Kelahiran....
semoga kekal dalam kebahagian, kegembiraan dan apa2 yang menjadi mliki cikgu ari ni...

:) url dari Cikgu Rashid.

belum terlewat.... Selamat Hari Raya.

Ungku Nor said...

happy belated besday cikguuuuu..

kena buat open house ni, nak selebret besday..hehehe

ah tok said...

saya dah pos peti ais. Tunggu je la...

ku tak sempurna said...

umoq dah baper cikgoo... muda lagi nooo...

selamat hari lahir..
jgn byk2 wasap-wasap... takut penyakit mai...

Shifu67 said...

Wahh... dua kali selamat la nii... selamat hari raya (lama lagi nak raya ni) & selamat hari lahir

goth said...

hapi famili day 4 ever

dugongsenyum said...

Selamat hari lahir cikgu.

Cikgu geografi aku dulu cakap, kita cuma boleh tahu hari lahir kita, hari jadi kita kita kena kira kalau nak detect bali sebab kita tak tahu bila kita jadi, kita tak tahu bila mak bapak kita main. HAHAHA

suara said...

Salam lebaran cikgu...
Ramai anak murid datang rumah mintak duit raya? keke
Selamat sambut ulang tahun kelahiran cikgu...

tasikmerah said...

selamat hari lahir cekgu... tua dh hang no... org kata, lelaki makin tua makin hensem.. betui ka? ha ha.








.

lukmanw@gmail.com said...

Ckgooden

Tukar URL? Mcmana nak tukar URL tu? Ajar sikit.


Lukman

lilda_yong said...

nguakaka...finally "bocor" gak identiti...heheh...yong ni anak sulung pak ngah...SMKJ batch 1999...anak murid cikgu azman bin yahya, Ustazah zariFah dgn cikgu Norashid....pak ngah sihat...

Mak Su said...

skrg macamana cikgooden? sudah hilang giler memblog ker?

hidayah said...

semoga panjang umur, murah rezeki..

julietchun said...

Allah selamatkam kamu,Allah selamatkan Cikguoden yg semakin berusia.Selamat hari lahir, makin tua makin menjadik.

xiiinam751, musafir denganMu said...

selamat ulang tahu hari kejadian...moga rezeki dan amalan menjadi-jadi

whitetulip said...

tahniah!wokey, skang jugak aku pi merasmikan blog hang yang baru dijumpai tuh!Dah wat report polis ka??ek, tutup kes la....

whitetulip said...

terlupa plak nak ucap hepi besday 2 u...semoga bertambah macho, macho dan macho lagik!!aku tak suka ingat besday aku, sbb terlalu banyak kenangan pahit dah...tutttttt...tau takpe..

Water Lily said...

Selamat ulangtahun kelahiran cikgu. Moga-moga hang sihat dan tidak berniat menambah cawangan hahahah!

ps: niat pun dapat pahala kan? takpa hang niat saja la nooo..

Pecah Kepala said...

selamat hari lahir. tambah lagi satu angka. salam perkenalan :)

Superb GURU BaniHassim said...

err...dah makin tue la ni ye??
umur CO skg bape??
18 ke?? :P

kel@mbu said...

selamat hepi besday!!
wasaap wasaap.. - kata Milla

kamar hati said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY CIKGU...
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR, DIMURAHKAN REZEKI & BERBAHAGIA SENTIASA...SEMOGA SEMUA YANG TERBAIK BUAT CIKGU... (",)