Jom...

Sunday, October 26, 2008

Panggung wayang gambar (pawagam)...tapi org lebih senang kata tengok wayang...

Esok deepavali...So, Apa ke jadah aku nak sambut Deepavali?...aku bukannya bangsa Kaf lam ya Nga tu... Tapi bila kerajaan kata hari Deepavali adalah cuti umum, so..., aku sebagai pekerja kerajaan terpaksa akur. Aku cuti.

Birthday adik 23.10....hampir aku lupa. Sebab tu 24 hb aku buat-buat ingat birthday dia. Takut dia kecik ati. Aku bawak dia tgk cerita High School Musical..Perghhhhhh!..Suka betul depa.Aku?..suka jugak. ahakkkks!.Nak nak part dorang nari..itu saja la.

Nak kata best tak jugak. Cuma adik ngan kakak dah follow HSM ni lama dah kat tivi. Chanel Disney. Siap ikut2 step lagi haa...dorang la suka sangat layan cerita ni. Aku, jap klua..jap klua.

Tejhuuuuup!...panggung baru. Aircond dia kuat nak mampuihhhh.


Apa kena mengena gambaq ni klua dalam n3 ni...





Show start jam 11.00 malam....habis jam 12.52...sampai umah jam 1.30pg...perghhhh...kemaruk wayang betul anak-anak aku nih... Tahan berembun.( salin perangai sapa haa?..he he he)

15 comments:

azlanlin said...

Ko layan panggung kat area mana bro? Jgn terjenguk punggung berwayang2 udah le.. Hahaha

xiiinam751, musafir denganMu said...

Isk...isk...isk...lewat malam tu abahnye....ni abah ke adik yang nak tengok ni!!


Hepi besday buat adik!

nordee said...

salin perangai abah dia ler...sape lagii

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

azlanlin:
taiping sentral....

CkLah:
lewatla...cdg nak tgk jam 9..tiket habis..yg ada kul 11.00. tak tgk kang...merajuk pulak..

Nordee:
he he he...ya ka?..tak pasan.

arsaili said...

salam cikgu...dia org tak salin...di photostate jer..ahahaha

Nad Eusoff said...

eleh bro..lam ati bro yg nak tgk HSM nih kan???
heheks..guro2

lupakanje said...

acik suker layan industan jer...heheh..

Nen said...

Cikgu....kita add cikgu punya blog kat kita ye...best plak nak baca2 ye ? Terima kasih cikgu..

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

arsaili:
ya..dorang scan.ha ha ha

Nad:
nak jugak tgk:..part Troy ngan Gabreila dancing atas bumbung...perghhh! layanzzz..ahakkkss.

Acik:
wah hindustan gitu> suka masa shah Rukh khan nyanyi atas keretapi..lagu Chaiya Chaiya...ahAKKKKS

Nen:
sile2..jgn memalu ok.

Mr PenyuBiru said...

ko kluar masuk kluar masuk panggung lain ke?

azza_irah said...

ehhee..akhirnya..
tntu sronok adik n kakak kan..
tak kisah la salin pakaian sapa..yg penting pakaian tu tetap bawa maksud yg baik..

mg ckgu gembira juga...

azlin hashim said...

Lamanya tak g tgk wayang... hari nie Deepavali.. tp diumumkan SAYA KENA KERJA!!!!!!!! TENSIONNYA!!!!!!

tasikmerah said...

mesti hang boring tgk cerita tu... ha ha.


psst... aku dh lama sungguh haih tak p panggung...


.

lilda_yong said...

sowi lae..cikgu..tak daen sunggoh nak jenguk cikgu kat sini...huhuhu...comei2 nya anak2 cikgu tuuu...p tgk HSM lagi....

Nazali Noor said...

Wah cigu..aku nak bawak gak budak2 ni..Tapi hang taulah kos kat sini..punyalah mahaiiiiii..hahahah..Kena bawak gak kot noo...