Jom...

Tuesday, August 17, 2010

Bulan kemerdekaan...

*

Bulan ogos bulan kemerdekaan. Teringat 3 tahun lepas tika belum lagi start cuti kerja tapi ada gaji. Sambutan bulan kemerdekaan. Konvoi berbasikal bersama anak didik.

Tapi tahun ini, bulan kemerdekaan serentak dengan bulan puasa. Masih ada lagi kah aktiviti seumpama ini?...Harap-harap tidak ada. Takut puasa anak didik terbarai di tengah jalan. Siapa nak tanggung?..hehehehe..








Point aku di sini...Aku rindu sekolah. Rindu suasana sekolah. Dua tahun meninggalkan suasana itu. Tak sabar rasanya aku nak balik sekolah. Sungguh!. Cepat-cepat lah masa agar aku dapat siapkan kerja-kerja duniawi yang satu ini...aku dah tak larat...letih!



*

6 comments:

Mak Su said...

insyallah, berpenat2 dahulu tak per asalkan untuk kebaikan dan kejayaan cikgooden :)

anjang said...

Yang di sekolah, dah takk lalu duduk di sekolah...

iina said...

dulu masa emnagajar tak sabar nak smbg study.. dah study balik.. tak sabar nak p sekolah ngajar balik hehhe ;) selamat berpuasa ye cikgu

tasekM said...

pasei pa hang nampak hensem sgt ni den...? he he.



.

Shifu67 said...

bulan puasa nak kibar bendera pun malehhh

Twinkle said...

hahaha....teringat rupa mcm masa kat Izzuddin....remous tu....