Jom...

Thursday, November 6, 2008

sahabat...


Aku ada sorang sahabat. Kerja dia sama macam aku juga. Pagi pergi kerja. Tengah hari balik rumah. Waktu petang sampai ke malam dan terus ke pagi keesokan hari, bukak blog... katup blog...bukak blog..katup blog. Ha ha ha. (melampau sungguh fitnah aku haih...)


Ni aku lukis kartun pasai dia dia nak sangat tengok...ha ha ha. (sori la azza....). mari kita pakat hitey dan tereneng






Aku dah tak reti nak taip apa dah. sahabat aku yang sorang tu pun dah karan sekali mereng aku hari ni..ha ha ha. Suka betul aku. Ni pasal nak up-load gambaq ni la.. Nasib baik ada kak yong..he he he. Mu memang tera Yong. Tobat stei..

30 comments:

tasikmerah said...

aku ni muda2 pun bau minyak angin jugak kadang2... ha ha.

ku tak sempurna said...

suka apa bau minyak angin...

Zabs said...

Salam Cikgooden,
Sungguh tepat sekali katun itu...
Oh minyak angin...bau mu sungguh menusuk hidung...

julietchun said...

5 taun lagik cikgu pon lagu tu ler.

xiiinam751 said...

ckLah pernah jadi ketua pengawas PMR. Ada sorang ckg lelaki tu....muda lagi...tapi serabai habis. Bila dia hantaq borang klem...wahhhh...semerbak bau rempah orang bersalin borang tu. Ghope borang tu tak usah habaq laaaa...


cikgu...kartun2 cikgu ada klaaas. Betul!!Tapi...errr...ckg guna scanner lah...lagi nampak cantekkk!

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

tasik:
ha ha ha...awat tergeliat ka?..hang aktif sangat kut.

Kutaksempurna:
suka?..isk.isk..penin la.

Zabs:
menusuk hidung..kekadang menatak sampai otak.

Julietchun:
isk..fitnah tu..

CkLah:
aku tadak scanner...nak beli duit tak dak...kesian kan.takpa la tak cantek pun..janji hati aku puas.. ha ha ha.

azlanlin said...

Salam CikGooDen:

Camner ghopanya kalu zaman xde tenet. Petang2 tu, apa gamaknya yg bleh dibuat ek?

lupakanje said...

cikgu ni ajo seni lukis ke?? hehe... goma acik baco katun cikgo..baik cikgu benti jer ngaja...buek buku katun...Dt Lat tu sampai ke jerman dah jual buku dia...kayo apoo..hahah..
tajuk buku pertama cikgooden,
CAMTU CAMNI - WATS UP BEB
Cadangan la...heheh..

Mak Su said...

huh, seb bek bukan gambar lukisan saya

ZulDeanz said...

Kipas masa tua muda sama jerk!...huhhh

lilda_yong said...

akakka....miNyak angin & perFuMe mang 2 bendasing yang sangat berLainan...ermmm...impak nya pon berLainan...
cikgu mang kena lokeh katun semula ...beh..menangkap jiwa, mesej yang segar lagi mantap (bukan jek na..beto2 ni)....amba dok mikir gak..mitak joh senario ni dari berlaku ke amba....
lektop cikgu ok dah?...kalu tak ok wayat dih....

Alumni (Sek. Men. Keb. Jelai) said...

cikgu yang amat berbakat....

Yunus Badawi said...

cikgooden,
Malam Jumaat ni nak kena pakai perfume lebih sikit. x le komen panjang2 - nak masuk tido

KAKTINY said...

minyak angin takpa lagi.. kalau buang angin.. TOLONGGGGG!!!!!... lariiikkkkkkkkk!!!!!

iina said...

tak kisah ler minyak apa pun.. asalkan ada peranannya.. kalau tua2 bau minyak wangi nanti kata buang tabiat lak.. btul tak cikgu?? heheheh.. alah masa muda2 nie sekali sekala bau gak minyak angin.. lagik2 time lenguh2 tu hehehe sendiri pepaham jelah ;)

azza_irah said...

ahakksss...baru balik dr cameron..penatttt...

mmg dah mereng nih cikguuu...
adehhh..

saluteeeeee...
mmg klasss..
kita nak copy gambo tuh masuk blog nnti..
mekasehhhhhhhh..ekekek misi men"tua" kan muka ku ini..hahaa...
perpium tuhhh...smpai ke tue wangi maaaaaaa....hehee

Tiniedia said...

Teror sungguh di buat kartun, cikgu kenal cikgu azman ker...hampeh ar camtue..toksah tunjuk kat dia lak blog ambo ni..malu seh..kantoiii ar, lagi pun cikgu azman ek dah loni ngan ambo..dulu dok men guli sama2 buleh ja...loni selisih bahu pun dia buat tak napak dah..ada ka patut, pasal reformasi pun dia nak marah ke ambo..ambo ni sikit nya bek dulu,,dah ler comei..huhuhuhu

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

azlanlin:
kalu dulu...time xdak tenet, bila petang main guli bawah pakok moktan la ha ha ha

Acik:
wah...cdgn bernas...kita gabung la..buat buku..ha ha ha.

Maksu:
ada...cuba tereneng betui2..ha ha ha.


Zuldeanz:
hang mmg detail..ha ha ha.

Yong:
laptop okey dah...mu mmg stei..kalu dak aku nak buang dah...ha ha ha.

ALumni?smk jelai:

Isk..isk..ni mmg sekolah aku la..siap ada logo bala..ha ha ha...ntah sapa la kamu yg rajin ni..ha ha ha. Mintak perkenai diri.


En YB:
he he he...malam jumaat kena pakai wangi2..dengan malam senayan.


kaktiny:
sesekali buang angin...baik utk kesihatan jugak..

iina:
betui la..depa kata minyak wangi dari GlasGow sangat wangi..


Azza:
amik la....moga sembuh sakit pala yg mereng..ha ha ha.

Tini:
antara mu ngan Mr.Azman aku tak tahu apa deh....ha ha ha.

whitetulip said...

hek eleh..kembang ler idung tuh pasai finally dapat gak publish kartun tuh..ceh..mereng..

whitetulip said...

haha..Lau berani, lukih la gambo hang sendiri 'wajah 100 tahun'. keh!keh!

Water Lily said...

Minyak angin dah jadi teman setia untuk aku. Aku penin bau minyak wangi hohoho!

nordee said...

lawak arrr katun minyak angin tu..suka tengok lukisan atok tu..kiuttt

azza_irah said...

cikgu..
lum bangun tido ke..

13may said...

dasat :D

Shifu67 said...

aku dah berbulan2 tak de line streaymx kat rumah.... waaaaa.... siksanya jiwa raga, besan, talam aku. nak update blog pun jenuh.... kena tumpang line schoolnet

pastttt.... tapi aku ada scanner... hahaha!

azza_irah said...

cikgu shifuu..
hahaaaa...sinisss wehhh sebut scanner tuhh..ada org terasa...ekekke

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

aku tadak scanner: spanar aku ada..dua..

azza_irah said...

ahahaa..dushhh..
mentang2 smlm sahur awaii..

Nen said...

salam cikgu

keh keh keh...lawak doh...tapi tu le realitinya ye dak ?

udah sihat ke cikgu...sibuk jaga SPM ke ?

Anonymous said...

menarik gak tu tp kalau cam teringin nak karikatur kan muka korang pi kat sini ahak http://komix.liveline.de