Jom...

Tuesday, November 18, 2008

mak inang selindang.......

video

Punya la lama aku main...pendek ni ja yg dirakam...dekat2 nak habis lak tu...

16 comments:

azza_irah said...

aduiiii....
ni yg duk jaga smpai 4 pagi ekk..
cikgu mmg berbakat...

xiiinam751 said...

Lepas ni blog cikgu mesti penuh dengan vedio cliiiiiiiiiiiiip ja!

ku tak sempurna said...

cehhhh... ikhlas ke dak ni... skjp jek... :P

mesti napas ko pjg... aku pernah cuba (trumpet la) tak berbunyi... semput...

ah tok said...

lagu imang burung leh main?

tasikmerah said...

kedekut la hang ni cekgu... he he.

Yunus Badawi said...

Saya setuju ngan tm, cikgooden kedekut . . . he he he

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

azza:
he he he....sampai cerah.

ckLah:
Tak lah....dah cukup dah.

kutaksempurana:
napas cam biasa la...pandai2 la..gilo pa napas panjang hehe he

ahtok:
lagu apa?...gamelan ka?

tasik:
kedekut apa pulak dah..pagi2 buta ni?..mamai ka hang ni.. ha ha ha.

enYB:
ni lagi sorang...apa yg kedekut?..

hidayah said...

Macam tak berape dengor jer lagu yang dimainkan tu..
Lagu ape?

hidayah said...

By the way, cikgoodeen..kalau kita nak beli alat alat muzik tradisional macam kompang, gendang atau gong ni nak cari tang mana? Dan berapa duit?? Tulong habag sat..

Mak Su said...

tak dpt nak tgk kat sini, tapi saya percaya... tentu happening ek

IdzaRis said...

heheheh..
cikgu,
taim cuti skolah pun dok main gendang kot?

Zabs said...

Salam cikgooden,
Ada bakat untuk terus maju...

kel@mbu said...

ces.. pntang aku ahli musik..

arsaili said...

salam...wahhh yg tengah main serunai tu ker?

Rajuna said...

agak2 kalau band metal hantu aku main abang buleh curik2 masuk part2 tertentu tak?

Chekgu BaniHassim said...

pandai cikguooden main bende tu ek??
bravo...

dah lame kut main bende tu??
tu serunai ke namenyer??

lame xsinggah umah CO ni ye...